Ek bilgi
GRAMAJ | 250GR, 500GR, 750GR, 1KG |
---|
25.00 ₺
Ortalama 40 kat yufka incecik açılarak hazırlanır. İçeriğinde, Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır. 160 derece fırında 45 dakika pişirilir. 110 derece civarında kaynatılan şekerle, şerbeti eklenir.
İçerik: Toz şeker, içme suyu, sert buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu
Raf ömrü, serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile 10-15 gündür.
GRAMAJ | 250GR, 500GR, 750GR, 1KG |
---|
İnceleme yazabilmek için oturum açmalısınız.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.